450 Carb issues. - Honda Rebel Forum
 
Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 12-10-2019, 07:39 PM Thread Starter
FMJ
 
Join Date: Apr 2012
Location: Mokena, IL USA
Posts: 37
450 Carb issues.

I have several 450 carb set ups that seem to be doing the same thing. First let me talk about what seems to be right about them. The bike will idle fine but adjusting the pilot jet has no effect on idle speed.
When given the throttle they are quick to respond but, if you hold the throttle at about 2500 rpm, the begin to miss.
Now if I put a known good carb on the bike, it will run just fine.
These carbs have all been completely disassembled and ultrasonic cleaned. My thought is that I may not be seating the vacuum piston diaphrames properly. Is there a full proof way to do this? Iíve have heard of putting Vaseline on the edges to hold them in the slot while you install the cover. Your thoughts?
Also, any other reasons for these carbs to act this way?
FMJ is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Honda Rebel Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome